www.madlybyzoxy.com
Winkelwagen: 0
Valuta:

Privacy verklaring

Het is een eer dat u onze website bezoeken www.madlybyzoxy.com , Inc en beoordeling ons privacybeleid. Wij streven ernaar om uitstekende producten, diensten en ervaringen te leveren. Wij waarderen uw bedrijf en, belangrijker nog, uw trouw. Wij erkennen dat de privacy is een belangrijke kwestie. Onze privacy beleid is duidelijk: we zijn toegewijd om uw persoonlijke informatie te beschermen
.  
  Onze bijdrage aan uw privacy
 
 Voor ons, uw informatie is zeer important.To beter uw privacy de volgende mededeling verklaart de informatie die we verzamelen, hoe het wordt gebruikt, hoe het wordt gewaarborgd, en hoe ons te contacteren indien u zich zorgen te beschermen.
 Wanneer u een account op het web www.madlybyzoxy.com , Inc om onze service te gebruiken, bent u verplicht om ons te voorzien van uw volledige naam, een geldige creditcard, e-mailadres, volledige adres inclusief stad, staat en postcode en telefoonnummer. U moet er ook voor kiezen uw gebruikersnaam en wachtwoord en bieden deze aan ons. Om onszelf en onze klanten te beschermen tegen fraude, we aanvullende informatie te verzamelen van kredietbureaus en andere informatie consumentendiensten.
 
  veiligheidsbeleid
 
 Onze website maakt gebruik van standaard Secure Sockets Layer (SSL) encryptie op alle webpagina's waar persoonlijke gegevens vereist. Deze encryptie technologie beschermt uw naam, adres en creditcard nummer tijdens data transport.We toont trots het Verified Secure Seal - Onze website is gescand met behulp van de ControlScan Verified Secure vulnerability scanner voor meer dan 11000 kwetsbaarheden. Deze site wordt wekelijks en op verzoek getest om de FBI / SANS Internet Security test.Our website is voorbij:
 • 99,9% GRATIS uit Hacker misdaad.
 • Getest op duizenden kwetsbaarheden, waaronder de FBI / SANS TOP 20.
 • Aangemelde onmiddellijk van alle nieuwe kwetsbaarheden die zich kunnen voordoen.
 • Veilig tegen identiteitsdiefstal en creditcardfraude.
 • In overeenstemming met de Gramm Leach-Bliley, Privacy van kinderen, HIPAA, en SarbanesOxley Handelingen.
 
  mogelijke toekomstige wijzigingen
 
 Als situaties veranderen, www.madlybyzoxy.com , Inc heeft het recht om te veranderen behouden, te wijzigen of te wijzigen dit beleid op elk time.Use van deze website na wijziging houdt in dat u instemt met dit privacybeleid, zoals gewijzigd.

Terug