www.madlybyzoxy.com
Winkelwagen: 0
Valuta:

Verzenden & retouren

In Alle artikelen zijn met gratis verzending in Italië! U ontvangt uw bestelling binnen 7 werkdagen!

 In Voorwaarden www.madlybyzoxy.com op de terugkeer

 Into Wanneer u bij ons koopt, willen we dat u helemaal tevreden blijven. Als om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw bestelling uit www.madlybyzoxy.com, en 'de baas kan terugkeren voor vervanging of terugbetaling. Lees aandachtig de voorwaarden voor de onder het vervangingsniveau.
 www.madlybyzoxy.com behoudt zich het recht voor een bedrag in rekening te brengen over alle geretourneerde producten.
 www.madlybyzoxy.com biedt volledige terugbetaling op meer 'punten binnen 3 dagen na ontvangst van de bestelling. De eerste stap in het proces van terugkeer en 'contact met de klantenservice op www.madlybyzoxy.com

 

Wij bieden volledige restitutie op een item defect of beschadigd als gevolg van nalatigheid van de kant van www.madlybyzoxy.com. Schade veroorzaakt door nalatigheid van de kant van de koeriers of oneigenlijk gebruik gemaakt door de klanten komen niet in aanmerking voor vervanging of terugbetaling.

 Into The moment dat wij een item terug, zullen we dezelfde onderzoeken om te bepalen of de voorwaarden zijn er voor een terugbetaling. Alle dieren waarvoor zal 'worden herkend door een volledige of gedeeltelijke terugbetaling zal de terugbetaling van hun oorspronkelijke verzendkosten www.madlybyzoxy.com hebben.
 www.madlybyzoxy.com niet 'verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending.

 In
 

 In douane

 Into Het is zeldzaam, maar kan 'gebeuren dat het ongemak van het kopen op het internet, en zodra de levering van mijn punt, om te horen dat er een extra bedrag te betalen. Meestal is het 's nooit een grote figuur, echter, kan' de moeite. Bij de douane soms maken van steekproefsgewijze controles, en afhankelijk van criteria die niet erg duidelijk, kan een recht moet worden geheven op de invoer.

 In www.madlybyzoxy.com nature niet alles want dergelijke complicaties niet zal optreden, om de klant tevreden te stellen. In het geval 'dat de klant, maar' betalen een plicht, www.madlybyzoxy.com niet aansprakelijk zijn om dergelijke bedragen te betalen.

Terug